Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
extra Under Armour skor rea padding påverkan
#1
Det finns flera problem du måste förstå utan dröjsmål om Asics Quantum 360. En speciell, de har en större erfarenhet tillsammans med korsöver kompetens i motsats till Nimbus 19, som i sin tur utvecklats till utmärkt mjuk. Ett par, som Asics, din känsliga extra vadderade Asics Nimbus löpskor erfarenhet, härrör från appliceringen av polyuretanskum - tillsammans med inte riktigt problemet i serumsköldarna angränsande till idén.
När du flyttar den vanliga Asics webbplatsens artikel Asics sneakers inte trodde att denna totala mellansula slutade skapas från Asics Serum, kan känslan öppen vara det motsatta. Nästan alla konsumenter känner att dessa joggar med en mellansula som byggdes helt i jello som liknar produkten. I själva verket är ditt extremt ödmjuka AVOI-polyuretanskum faktiskt grunderna bakom din känsliga upplevelse.
Om tre, din 360-tal Serumringens väl utformade konsekvens kan i viss utsträckning vara oförutsedd. Din Serumposition medan och även TPU-tandprotesens häl-till-tå-tandprotes fungerar som en assisterande komposition, men inte din rådgivare med extra fyllning du kommer sannolikt att anta att du ska få. Asics jogging skor Säkert, din Serum pods har en mycket liten extra Under Armour skor rea padding påverkan, men du kommer ändå att hitta den enorma skillnaden med vad vi upptäcker tillsammans med vad vi hittar.
Det är din Asics träningskor, liten variation i bedömningen, tillsammans med de flesta du behöver veta om Quantum 360. Nedan är några uppkommande ofta en mer detaljerad blick på insidan av processerna i design och stil - tillsammans med inflytande, om du säkert kommer.
Serum kan vara Asics värdefulla extra padding teknologisk, ett liknande sätt exakt hur Improve är bra för adidas, luftflödet är bra för Nike, tillsammans med Everun är bra för Saucony. Någon gång innan idén började listas över hela jelly ' Asics Serum-enheter hade införts inuti mellansolen, odetekterbar via vanligt utseende.
Det var ett ögonblick medan uretankassetten hade fyllts med äkta Serum, varefter det sattes in i mellansolen, precis som det visade sig för 1990 Asics GT-Xpress. Här är ett fotografi inom gammaldags Asics Gel-Kayano 25 skor annons ned nedan.
Efter ett tag skiftade nästan hela Serum bortom mellansolen, med hjälp av en mindre dime-liknande del som styrde på insidan. Många av oss hittade detta specifikt i din dissektion i Nimbus 15; Din fotledssnittsgräns ger en blandning av Serum tillsammans med polyuretanskum genom fotstrejk, eftersom du flyttar backfoot centret ett helt nytt polyuretanskum.
Din fot Serum-glasfönster är bara plast, plus den mindre avrundade delen i mellansolen skapar sällan en ny reduktion i extra fyllningsresultat.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)