Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Végül csak a túlzott súly csökkentése érdekében
#1
Vizsgálataink során többségünk rájött, hogy a túlsúly olyan program, amely több változóhoz kapcsolódik: csökkenti a töltési energiát, az anyag stílusát, az összesen túl az attribútumok stílusán kívül. A jobb töltési teljesítmény csökkentése azt sugallja, hogy azonos stúdiót kap, kevesebb töltelékkel, és így a jobban lakott jerkin tipikusan könnyebb, emellett a Kanada liba Banff Parka eladó is nagyon kevés kompromisszummal rendelkezik ebben a cikkben, kivéve a vásárlást. . Ezenkívül, ha finomabb anyagok vannak, akkor a bevonat valamiféle könnyebbé válhat, miközben az üveglapot jelenleg is erõsségre használja. Végül, csak a túlzott súly csökkentése érdekében, sok termék sokkal kevesebb attribútumot tartalmaz, mint például pénztárcák, cipzárak vagy esetleg vázlatkábelek, míg mások jóval könnyebb súlyokkal dolgoznak, a kanadai liba Whistler Parka kis cipzárai mellett borotválkoznak is 1 / Néhány helyen zúzódás. Ez a kevésbé, vagy talán enyhébb tömegjellemzők alkalmazására szánt kompromisszum minden bizonnyal ismét erőt jelenthet a hatalmas, szerény kiértékelésű cipzárral szemben, vagy esetleg hiányzik esélye ennek az egészségesnek a finomítására, ha a kabát elhúzza a húzórudakat.
Ez a legkönnyebb kabát ebben az évben úgy tűnt, mint ahogy ez a terepjáró Hardwear Spider Whisperer Hooded, amely gyakran 7,5 unciával szállt csak hím híreknek, 3-4 uncia könnyebb súlyhoz viszonyítva. Bár a versengés túlnyomó többsége 11 és körülbelül 12 oz körül fekszik, ez a Spider Whisperer észrevehetően enyhébb súlyú póttartót kínál. Ennek ellenére a pehelysúly, a kabát képes hozzáadni kritikus tulajdonságokat, mivel valamint a kanadai liba serrykabatok.com Whistler Parka eladó cipzáras kézimunka pénztárcáival, valamint a szegélyesen megfestett bokával. Ez a REI Co-opt Decrease 650 emellett nagyon könnyű 10,6 uncián, bár a hőmérséklethez szükséges pénznél, látva, hogy 650 lakott kacsa esetén a meleg nem elég kényelmes, amellett, hogy a kabátból még egyetlen csomó sincs az USB-portokról.
Furcsa módon a modellek legnehezebb termékeinek listája szintén az Off-road Hardwearből származik. Ez a kanadai liba-expedíció Parka terepjáró online boltja a Hardwear StretchDown DS Hoody a legnagyobb kihívást jelentő borítóanyagokat, amelyeket megnézünk egy csökkenő bolyhos használatával, és különösen egyénileg rugalmasak, bár tesztelői úgy gondolták, hogy a kabát úgy tűnik, hogy kövér, mint hihetetlenül összenyomható. Ez az érzelmi anyag eredménye. Amit tudni akarta, elkezdheti egyszerűen csak olcsó, nehéz szigetelővel dolgozni.Canada Goose Selkirk Parka
Ásványvíz Az ellenállás mennyisége
A csökkentés nem fog hőszigetelni, mihelyt átitatott, és valamilyen csökkentő bevonat használata mellett, az átitatott környezetben szinte mindig nyomorúságos vagy esetleg kockázatos számítás. Ezen felül, de ha a kabátja átitatódik, akkor szüksége lesz egy ugyanakkor a szárítás elősegítése és az előző áthelyezés mellett valóban ismét praktikus.Jó dolog, hogy a gyártók különféle tippeket tartalmaznak a Canada Goose Rossclair Parka olcsó árához, amely megállítja az expozíciót.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)